tie korene z vyvratenych stromov obalene v ilovej guči zeminy a odtiaľ to dolovať to je des, zažil som pred nedávnom
vLato napísal:
Tvarovať ten layout budem, určite nenechám ani všetky rastliny čo sú tam teraz........ Čo sa týka toho substrátu, asi sa tomu nevyhnem,.......... niečo našetrím, a potom sa do toho pustím
Giftzahn napísal: ... na krasnom zahori je kopu fesnych mrtvych korenov borovic ... smik sem smik tam
Motorová píla,vysokotlakový čistič zn.Karcher,prejazdené km,ekektivita.......bez komentára
Giftzahn napísal:plus ta carovna vona spaleneho benzinu na prave poludnie ...
vincent van gogh napísal:Rozumiem......Je ti luto dať 20-30 euro za koren. Takže lepšie je kúpiť motorovú pílu...vysokotlakový čistič zn.Karcher.....a celé leto behať po krásnom záhorí....a ked nemáš auto,rovno dokúp aj to....lebo nezúfať, kde je vôla,tam je cesta
Už viem,čo je to efektivita.![]()
Giftzahn napísal:tie korene z vyvratenych stromov obalene v ilovej guči zeminy a odtiaľ to dolovať to je des, zažil som pred nedávnom
jj, a preto nam panboh daroval Kaerchera t.j. chrumkavy vysokotlakovy cistic ....... sak to poznas kde je vola tam je aj cesta ... a pravdupovediac ten "sunt" co za drahy peniaz je v kamennych akvaristikach je do akva vellkeho akva holt nepouzitelny ... ked mas vlastnu aquascape predstavu ...
![]()
njn, sak nech pan sef nezufa .... isto najde kopu fesnych korienkov pouzitelnych do akva .... chce to len trochu casu a trpezlivosti ...
Giftzahn napísal:njn, sak zasuvky su doma v hore nazbieram ( motorova pila ma nadrzku na benzin ...) a doma selektujem ....
.... ale jasnacka pokial je poblizku nejaka ta voda to je dobre miesto na zber fesnych korienkov ... samozrejme ze pokial ten sa koren nemocil dlhu dobu napr. v Dunaji .... lebo ten bude snad aj radioaktivny ....
Stou motorovou normalne spiliť živý strom a šupnúť korene do vody ? Dobre som pochopil ?
Takže hovoríš že aj do nového akva budeš takto naháňať korene, he
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.