Cute chlapci dlho som tu nebol, z akva jeden problem za druhym, momentalne ma trapi len zelena riasa, ale najvacsi problem mam z rastlinami, nie a nie sa rozrast, aj ked zacnu, coskoro ich opat nieco napadne, skusil som aj mesiac nehnojit, katastrofa, potom som sa hral zo svetlom tiez nic moc, momentalne to vyzera ze by sa aj chcelo konecne ale osobne rozmyslam ze sa vratim k staremu dnu, ako som mal predtym, liapor sa mi ovela viac pacil vzhladovo a aj rastlinky v nom boli spokojnejsie, ale tu vznika otazka, skusali ste niekto uz kombinovat liapor z pieskom ? Mam na mysli liapor v zadu, piesok v predu, bol som teraz u kamarara a zakladali sme akva a navrhol som mu takuto kombinaciu a popravde je to nadhera, ale u neho sme to kombinovali zo sybstratom (strokom do 3mm), co si o tom myslite, bude to fungovat, piesok a liapor by som mal oddeleny nejakym materialom, bud plast alebo sklo, chcel by som ist do vzhladu ala ostrov, ze v predu plaz a zo zadu dzungla ktora na plaz dopada, takze nejake tie drevka ktore by boli aj na plazi aj na substrate, myslite si ze je to realne, dakujem zza rady, chyby moc nekukajte pisem na mohile