po dlhej dobe doskúškované, do štátnic ma čaká ešte mesiac, tak sa s Vami podelím o moje plány na nasledovné týždne, vodopád je stále zapojený v druhom akvarku, stále funguje, tak som rád, drevo už je týždeň namočené, bol som sa prejsť po váhu ako teraz vypustili vodu, a hladina klesla o meter a našiel som tam kopu pekných koreňov, ktoré som len vyvapkoval a ani ich neplánujem nejak extra dlho močiť, močia sa dva týždne a už aj pôjdu do novo založeného akvária. námet sa bude niesť v duchu liaporu, bieledého piesku, bridlice a čadiču, kedže viac bridlice som nenašiel v okolí Serede :/ , ale ak má niekto nejaký tip, budem mu len a len vďačný, kedže ešte stále je čas

, ďalej pár korienkov a rastlín. Predstava vzhľadu by mala byť skala na pravej strane z ktorej pôjde vodopád a bude vytvárať rieku z bieleho piesku, pomocou bridlice by som chcel vytvoriť skalu z ktorej pôjde vodopád,ale taktiež aj terasy, všetko mám len v hlave a konečný vzhľad budem dotvárať za chodu, ak má niekto nejaké nápady ako na čo aby som predišiel prípadným pohromám, každý názor bude vítaný, a veľmi rád si nechám poradiť