Maja napísal:Do orecha! Prave poobede som si vsimla, ze jej odstavaju supiny- nie moc, ale predsa. No je vitalna, nieje moc tucna- len je ako torpedo. Asi sa prezrala sinice. Dufam, ze to bude len docasny zapal pecene, alebo inych organov.
Keby prehltla tabletu mala by hranate bruchoMaja napísal:davam do strku tablety na hnojenie,
joko napísal:Ja by som povedal ze je to vodnatielka, ked jej odstavaju supiny!!!
Maja napísal:Ved to- uz som mala ryby s vodnatielkou (panciernicek trinidadsky, 11cm ju mal dokonca chronicku a zil s nou vyse roka kym som ho nebola nutena utratit) maju neprirodzene nadute brucho- doslova podla toho nazvu ako mech s vodou prisity na telo. No prisavka je tucna rovnomerne- ziadna abnormalna krivka, este aj hlavu ma silnu, chrbat ma macaty. Je naozaj ako torpedo, ako predlzena kvapka vody. Preto opat vyslovujem otazku- moze byt ryba obezna? Poslednych tak 15 dni davam do strku tablety na hnojenie, no keby to mala od toho-tak by jej len vypucalo brusko. ?? (Ma do 8cm.)
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.