marcello2298 napísal:cital som toho viac na nete a nejaku knihu som studoval od kamarata... ja vas chapem pani, ale ako som napisal poznam ludi, ktory ich chowaju aj v mensom... a ked pozriete vyssie co som pisal, tak tam uwidite ze uz zabehavam prenu vacsie akvarko...30l dobre zarastene bude lepsie
marcello2298 napísal:michal.chvostac, astro ked pozries na nete, tak to tam mas napisane... ja som tie stranky networil, poznam vela ludi co chowaju bojovnice a poniektory ich chovaju este v mensich akvarkach ako mam ja... a ked to tak vezmete, vsetci hovoria a pisu ze na 1cm rybicky 1l vody... je tak??? moja bojovnica ma 5cm tak to znamena ze na 1cm tejto ryby pripadaju 2l vodynerobim sa mudry ani studovany, ale ak to vezmete tym ako vsetci pisu tak mam pravdu
chnuro napísal:@playman22 - cudoval by som som sa, keby si po tvojom ponizujucom prispevku dal este matus111 povedat. Co ta vedie k takemu prispevku? Keby si ho namiesto tohto destruktivneho prispevku radsej povzbudil, tak by si dal mozno povedat.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.