Artus napísal:Keď boli tie gupky ešte úplne malé, tak potom by som podozrieval bojovnice. Ak si bola každý deň doma, tak by si určite spozorovala, kam Ti ryby miznú. Teraz sa dá iba dohadovať. Ak si bola týždeň preč a tie malé ryby kvôli niečomu zdochli, tak si už ich zvyšky nemusela vôbec nájsť. Pátraj po nich a niekam Ťa to dovedie. 200 rýb na 100 litrov nie je žiadny problém, ale to ešte nič nevypovedá o ich veľkosti, filtrovaní, údržbe atď.
Myslím, že odpoveď je veľmí jednoduchá, stali sa krmivom:Adhara napísal:Mám kuriózny problém
Adhara napísal:bojovnice pestrej
azet napísal:poviem Ti to na rovinu: takto male a prerybnene akvarko nemoze ani inak dopadnut - taky maly masovy hrobcek. urobit z 12 l akvarka pekny a fungujuci ekosystem je makacka aj pre akvaristu s dlhorocnymi skusenostami. urcite vsak s inymi rybami, trochen inou technikou, atd.
odporucam nasledovne:
1. precesat si komplet forum a vsetky mozne odkazy na ine spriaznene akva stranky, zahranicne fora, atd.
2. utriedit si to a rozhodnut sa, ktorej "akvadiscipline" sa chces venovat
3. zacat od znova s min. 50-60 l a podla moznosti vacsou nadrzou a spolahlivou technikou.
pierro napísal:2 pismena, 1 cislo: NO2
1 rada: kup si macku.
vlastne este jedna: ked sa pytas akvaristov na radu a oni ti ju daju, skus nehladat argumenty ako sa to neda, skor cestu ako sa to da.
prepac za prilisnu uprimnost, nedalo mi.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.