Pridavanie PMDD ziadna alchymia az taka nieje. S tym NO3 si to fajne pokaslal , ja som ti nevravel , ze ho mas dat cele.50mg/L je dost presvihnute a pre ryby nie velmi dobre , stoci to udrziavat do 15mg/L. Podla mna si to po naliati hned pomeral , preto si nenameral nic. Nejaky cas to trvalo kym sa to pekne rovnomerne rozlozilo po celej vode. Ja osobne by som ti odporucal zmixovat cele PMDD vratane KNO3 do 500ml bez fosforu , teda KH2PO4 a davkoval 2ml/100L denne. Neviem preco chces davat 5ml ked som ti vravel , ze na tvoje akvo bude treba aspon 2ml/100L vody a neskor mozno aj 3-4ml/100L vody denne. Preto som ti vravel , ze radsej opatrne. PMDD sa davkuje ako kazde ine hnojivo len je to silnejsie tak preto sa to dava najlepsie denne pre lepsi efekt ,nic na tom zloziteho nieje. Takisto sa davkuju aj dusik a fosfor len je ho lepsie mat samostatne a davkovat postupnym zvysovanim , aby si neskor docielil normalne davkovanie. TY si to spravil dost splasene , asi nepatris medzi tych trpezlivych.

Ten jeden sacok KNO3 kludne pridaj spolu s ostatnymi zlozkami PMDD , teda okrem fosforu a premiesaj , takto nic nepokasles lebo nakoniec zistis , ze dusik este budes pridavat (mozno) , kedze mas nizke hodnoty.Takze este raz opakujem Tenso ,MgSO4x7 H2O , K2SO4 , KNO3 zmiesat vsetko spolu a davkovat pre zaciatok 2ml/100L vody. Pekne merat hodnoty NO3 a PO4 aby si vedel ako to vyzera. Neskor mozno bude treba davkovat aj KH2PO4 s ktorym ti potom tiez pomozem a supnes ho tiez spolu k ostatnym zlozkam , no to sa bude riesit potom kolko toho tam nasypes. Na tych tvojich 5 ml denne by som zabudol je to davka , ktoru tvoje rychlorastuce rastliny vcucnu a ani nezistia , ze si nieco dal.