Ako môžem predať filter, ktorý je nespoľahlivý?
Bola som sa na to dnes pýtať v BAUMAXE (tam som kúpila ten filter), tak na mňa predavač pozeral ako na zjavenie, vraj sa s tým jakživ nestretol a že či som správne filter namontovala. Mám ho pritom pol roka, medzi tým som ho už minimálne 4x čistila a vraj, či som ho správne namontovala. To si chlapi musia myslieť, že všetky ženy sú technické antitalenty??? Vraj ho teda mám priniesť, že to vyskúša, že to musí vidieť a ak to teda je chyba filtra, dá sa reklamovať. Zatiaľ vraj nech si kúpim niečo ako náhradu. Zobrala som teda klasický Aquael, interný. Ako som ho zapojila, tiekla z neho voda nielen z odtokového otvoru, ale aj z celej "hlavy". No krása. MILUJEM BAUMAX!!! Tuším im to tam zajtra pôjdem otrieskať o hlavu.
Inak, rozmýšľala som, nebolo by na mieste vymeniť všetky filtračné vložky? ZeoWonder a BioCeraMax kúpim v obchode, ale molitany, ktoré by pasovali na tento typ filtra nikde nemajú. Mám sto chutí ho hodiť do koša a kúpiť niečo úplne iné. Stál však vyše troch tisíc, tak mi to nie je jedno. Mimochodom, ako často meníte filtračné vložky vo vašich filtroch???
Idú sviatky, ja odchádzam mimo BA a momentálne nenachádzam nijaké rýchle rozumné riešenie....

Iba ak kúpiť nový filter...