Co tak pouzit vyhladavanie, nez zalozis duplicitnu temu? Odpoved na tvoju otazku tu je uz preberana v niekolkych temach.tomas506 napísal:ok dik necham ich tam a myslels som ze aby jedna nezabila druhu a este kedy by si mi odporucil ich dat do porodnicky uz maju dost velke brucha asi 1tyzden ?
martin_s napísal:Co tak pouzit vyhladavanie, nez zalozis duplicitnu temu? Odpoved na tvoju otazku tu je uz preberana v niekolkych temach.tomas506 napísal:ok dik necham ich tam a myslels som ze aby jedna nezabila druhu a este kedy by si mi odporucil ich dat do porodnicky uz maju dost velke brucha asi 1tyzden ?
laci napísal:martin_s napísal:Co tak pouzit vyhladavanie, nez zalozis duplicitnu temu? Odpoved na tvoju otazku tu je uz preberana v niekolkych temach.tomas506 napísal:ok dik necham ich tam a myslels som ze aby jedna nezabila druhu a este kedy by si mi odporucil ich dat do porodnicky uz maju dost velke brucha asi 1tyzden ?
Mečúň mexický [Xiphophorus helleri]
tomas506 napísal:dve samice mecunky a 1 samca obe budu mat mlade a este som nevidel aby tie dve samice spolu superili teda bojuju narazaju doseba atd poradte co mam robit asi vylovit jednu s nich ci nie???? som zaciatocnik
Popisaneho o rozmnozovani mecunov a inych zivorodiek je tu toho naozaj viac ako dost. Skus sa posnazit a hladat. Necakaj kym ti niekto "naserviruje" informacie ktore potrebujes rovno pod nos. A precitaj si aj desatoro pravidiel diskusie bod 7 a Jasnejsie desatoro, myslim bod 7 a 15.
tomas506 napísal:laci napísal:martin_s napísal:Co tak pouzit vyhladavanie, nez zalozis duplicitnu temu? Odpoved na tvoju otazku tu je uz preberana v niekolkych temach.tomas506 napísal:ok dik necham ich tam a myslels som ze aby jedna nezabila druhu a este kedy by si mi odporucil ich dat do porodnicky uz maju dost velke brucha asi 1tyzden ?
Mečúň mexický [Xiphophorus helleri]
nic tam o tom neni na co sa pytam
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.