Giftzahn napísal:jj, japonska folia z Baumaxu ... najprv biela a po 24 hod je pekne priesvitna ... jj, tu istu mam na jednom akva uz nejaky ten piatok ...a som celkom spokojny ....... njn, nic si s toho nerob po zalozeni je proste v akva holt sodofka ...
... inak pekny zaciatok ... ono, eleocharis si mohol aj viacej zastrihnut ... zastrih mu isto neuskodi ....a ked sa rozbehne ( je to hnusoba burina ten eleocharis a jedno aky ) budes az nestastny kolko ho treba strihat ...
...inak teraz uz viem kto vsetko chodi potichucku "vyberat" Borinsky kamenolom ...
![]()
![]()
triscene napísal:mimochodom ten kamenolom je za tooou dllllhou cestickou lesnou? raz sme tam boli ale prsalo jak fras a autom som sa dalej nedostal a vsade same mlaky tak som to vzdal
smajdicek napísal:Asi sa pôjdem prejsť na BorinkuTú fóliu máš z Baumaxu ?
smajdicek napísal:V akva oddelení ? Lebo tam som hľadal minulú sobotu čiernu fóliu a ani tú som nenašiel. Tam na takom stojane oproti rastlinám som videl fólie, možno som len zle hľadal...
smajdicek napísal:V akva oddelení ? Lebo tam som hľadal minulú sobotu čiernu fóliu a ani tú som nenašiel. Tam na takom stojane oproti rastlinám som videl fólie, možno som len zle hľadal...
xitanaf napísal:to triscene
Ty by si tomu dal. Ved to akvarko ma asi 15L v cistom. Neboj pouzivam dropchecker a ten je krasne bledulinko zeleny.
HTC Incredible S Custom soft. Nik Project X 4.0.3 with Sense 4.0
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.