Akva je 20l je tam jedna bojovnica samica jeden slimak neretina a živé rastlinky.

Odoslané z SM-G955F pomocou Tapatalku
Pozerám že tvoje boli oveľa väčšie. Moje su tak 1/5 z tvojich a moja jedna ryba si ich ani nevšimne. Mám očakávať že tie chlisty sa ešte zväčšia ?Axiom123 napísal:Pred mesiacom som mal rovnaký problém len vo vyššom leveli riešenie som dostal jednoduché nekrmiť a ryby sa o to postarajú a za 4 dni nebola ani stopa po nich.
Dobre ďakujem vyskúšam nekŕmiť.matte napísal:to nekrmeni ma dva dovody, jeden to, ze ich zozeru ryby a druhy to, ze ani cervy nebudu mat co zrat
ake velke akva je to? pripadne doplnit nejake minirybky k bojovnici
Akva má tretí týždeň. Bojovnica je tam týždeň a odkaloval som asi 4 krát celkovo. Kŕmim ju každý deň 1x ale je to asi to zlé vločkové krmivo čiže pôjdem hneď zajtra vyriešiť nové krmivo. Plus ešte od kedy som tam dal rybu používam aj Seachem Pristine na likvidáciu mastnoty a nespotrebovaného jedla, ale nejako nemám pocit žeby to zaberalo.matus.galan napísal:Kolko, ako casto a cim krmis tu bojovnicu? Rovnako otazka udrzba akva, ako casto, kolko vody a ci odkalujes?
Bojovnica fakt nepotrebuje vela jedla, skor menej, staci bohate 2x denne, ale kvalitne krmivo. Ziadne vlocky a podobne bludy. Jednoducho potravu urcenu pre bojovnice, napr take Hikari je super, staci maly sacok a mas to na mesiace.
Cakam na odpoved.
Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk
Nemyslím že sú to planárie.I.P. Pavlov napísal:Hlístice sú ružové, červené. Dajte do googla "planária" A porovnajte. Obávam sa, že to je ona
Zrnko piesku je oproti tomu obrovské.Pavligin66 napísal:Vyzerajú ako zrnko piesku?Podľa popisu by to mohli byť Lasturnatky, na presnejšiu identifikáciu , je potrebná fotka.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.