Asi pred tyzdnom mali moje Betta Splendens hniezdo a potom nejake malicke. Uz predtym som chcel poriadne poupratovat akvarko ale koli tomu hniezdu som to odlozil. Kedze sa mi zdalo, ze v spolocnom akva boli vsetky mlade pozrane

tak som zobral pohar a "nasal" hniezdo a prelozil ho do prazdneho maleho akva a spravil som velku reorganizaciu akva - dokonca som prelozil vsetky rybky do toho maleho akva. Takze si asi predstavite moje prekvapenie ked som sa do toho maleho akva pozrel (mal tam byt iba "bordel" - pohodene rastlinky a "odpad" z ryb a slimakov) - boli tam male betty - a je ich nieco vyse desat. Hned som ich prelozil do zavaraninoveho pohara a s vodou z hlavneho akva (voda v tom malom nebola ohrievana, cistena a riadne spinava).
A teraz sa dostavam k tomu s cim by som potreboval pomoct - idem dnes prec a neviem co mam spravit - take male by sa mali prikrmovat 3x denne a ja budem 3 dni prec ... Co mam spravit aby to prezili? (mam Sera Micron ktory som im uz kusok dal - ale nechcem to prehnat. Mam aj artemie ale zatial iba v sacku - necakal som ze bude prirastok). Kedy sa im vytvara labyrinth aby dychali z ponad hladiny - nemam nechat aspon kusok prevzdusnovat? Za kazdu radu budem vdacny ...