Len tak na rychlo zacne,
Tu predlzovacku si daj do plastovej krabice. Chod do Obi tam som ich teras videl, su to krabice na predlzovacky ale treba skusit ci ti to vojde aj s tou soinackou...inac neznasam ich preto som si objednal bezdrotovu spinacku ktora nezabera ziaden priestor ale takto vedla akva to nevadi pokial vodu sam na nu necysplechnes aj ked je mi dost divne ze to mas tak vedla akva.
Krycie sklo ti netreba, vacsina ludi uz ma akva bez vystuh ako mas ty ale zasa u teba to je jedno. Ak sa bojis nemusis davat sklo mozes si dat cire plexisklo, tiez kupis v obi alebo hornbach, odrezes pilkou na pozadovanu velkost a vybavene.
Samozrejme vsetko musis prisposobit svetlu lebo plast bude prepustat a lamat svetlo inac ako sklo.
Neviem ako chces mat vysoko hladinu od hrany akva ale ja mam 1cm a slimaky mi vonku nelezu. Taktiez ti do ust nepojdu

mysli aj na to ci ti ryby nevyskocia z akva. Ak budes mat alebo mas ryby take ktore rade vyskakuju tak potom krycie sklo alebo plast musi byt.
Vacsina led svetiel je v dnesnej dobe vodeodolne. Bud to len proti postriekaniu alebo aj uplne vodotestne takze ked padne do akva nic sa nedeje.
Treba si pozriet parametre svetla a IP si hod do googlu a vies na com si.
Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk