PeterzBA napísal:patrik.z napísal:Ja zrejme zostanem pri originály a časom uvidím ako to pôjde.
V Zoo dome som bol práve dnes a už ich nemajú, možno o týždeň-dva príde ďalšia objednávka. Pôjdem teda ešte skúsiť zoomix na Krížnej a ak nie, tak objednám z netu, len zbytočne preplatím 10€ na poštovnom.
Skus aj tu aqua symbiozu. Pripadne im skus napisat / zavolat a poprosit ich, nech ti objednaju (ak ich zrovna nemaju), podla mna budu ochotni. Ale ano, aj shrimp alebo nieco ine je urcite cesta.
Inak ja som sa dost rozhodoval, ci ist do razboriek alebo do nejakych tetier, tie razborky su fakt pekne naozaj sa mi pacia, ale pomerne plache a zdrziavaju sa v strede nadrze. Na tetry mi ta 20tka prisla uz prilis mala a nechcel som ich tam davat, hoci len docasne, ale do vacsieho by som ich urcite chcel. Krevetky mas? Pre mna je to mozno este vdacnejsie, nez tie razborky a do minicka mi to pride praktickejsie.
Skúsim, vďaka za tip

Ja som najprv pozeral tiež neonky alebo gupky, no gupky som vylúčil a neonky sa mi tiež hodia skôr do väčších akva, kde by som ich mohol mať o dosť viac. Potom som našiel razborky a veľmi sa mi zapáčili, takže vyhrali

Akvárko mám tiež dennerle, ale 30L, tak trošičku väčšie, no samozrejme, stále to nie je nič extra. Na začiatok som ale spokojný, akurát by som ho už tiež osadil úplne inak, ale aspoň budem vedieť do budúcna už aj ako vyberať rastlinky a podobne. Krevetky red cherry mám už týždeň (5 kusov) a sú fakt super. Pekne rastú, pravidelne vyzliekajú starý pancier a hneď druhý deň som našiel jednu s vajíčkami, takže s krevetkami zatiaľ úplna spokojnosť