Akvarista1655 napísal:Vacsinu starych ryb som daroval no nehal som si na zabeh par panciernickov a par neoniek.
Akvarista1655 napísal:Na dne mam vyzivny substrat JBL aqua basis plus (5l)
a na nom JBL Manado .
a nakoniec pridane tekute hnojivo.
Pinki1655 napísal:by som chcel spolocenske zvacsa s tetrovitymi rybkami, par panciernickov, niekolko kreviet a 2 ramirezky
Akvarista1655 napísal:Pasikovy test mam, namerane hodnoty su: NO3 - 0, NO2 - 0, GH - 7, pH - 7,8, Cl2 - 0, jedina vec co som vzdy pozoroval u nas na vode je ze ma vyzsie KH okolo 15-17. Neham si rad poradit hlavne koli tomu som sem dal aj tento prispevok a riesim vyber ryb popredu. Co sa tyka kamenov tak ulomky z nich som macal v octe a su OK.
Akvarista1655 napísal:Pozrite si hodnoty pri dedinke Trencianske Jastrabie tie sa mna dotykaju a skuste dat nejake rady lebo toto je tema v ktorej sa vyznam minimalne
Akvarista1655 napísal:toto je tema v ktorej sa vyznam minimalne
vincent van gogh napísal:ja mám otázku na to pozadie. Z čoho to je ?
S Manadom želám pevné nervy,..... ale farba je to perfektná.
PS. Testy žiadne nepoužívam.
Akvarista1655 napísal:takto sa mi to paci a hlavne sa to paci mojej polovicke a tym padom nieje na vyber a vyrezavala to ona no asi by som to aj nabuduce urobil tak isto, paci sa mi to.
V akcii asi nemyslis akciu v kauflande ze![]()
Akvarista1655 napísal:Este by som sa chcel opytat, po oboch stranach akvaria mam nalepene cierne tapety no tym padom je akva dost tmave ked sa v nom nesvieti. Je to v pohode? alebo treba viac svietit? alebo radsej dat dole tu tapetu?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.