Zalozene pred 9timi dnami.
Akvarium kupene z 2hej ruky slusna cena aj zo skrinkou a s externym filtrom Aquanova 1000.
Akva: 100x50x40 - 200l (chcel som 120 ale kedze prisla dobra ponuka nevahal som)
Filter: Aquanova 1000 (dodany spolu zo skrinkou Diversa)
Osvetlenie: 3x39W T5 (Kryt bol zakupeny byvalym majitelom plus osveltenie teda cca 120W do neho robil sam to aj rozhodlo o kupe)
Ohrievac: nemam, voda 26 -28 stupnov ide leto uvidime v zime
Pozadie: Lepena tapeta made by Hornbach čierna
Štrk: Kremičity biely na obeale (skor kremovy 1-1.4mm)
Substrat: Bol kupovany v Symbyoze BA obal uz nemam cize neviem

Korene: jeden z Hornbachu druhy Symbioza - ak sa podari pridam foto
Rastiliny: Ludwigia arcuata, Echinodorus, Cobomba caroliniana, Vallisneria spiralis, Anubias Bonsai, Liaeopsis mauritania (plus este HC a nejake 2 druhy ktorych nazov si uz nepametam presne )
CO2: vcera namiesane a uspesne bublinkujuce TIBI

Tak toto je na zaciatok uvidime ako sa to bude vyvijat samozrejme sa to nezaobislo bez nejakych neprijemnosti. Na tenkom koreni sa my spravila Biela riasia/povlak alebo co to je ale len v zarezoch.. vypadaju pre efekt ako po cervotococh je to vrtackou vyvrtany kanalik usadzuje sa len tam plus na koncoch kde je ako keby otvorene drevo resp. zarez. Umyval som to vzdy sa vratila po 24 hod.
Vcera som vyvaril co sa dalo uvidime v Symbioze my povedali kupte si prisavnika tak idem jedneho, dvoch kupit na skusku.
Keby Vas nieco napadlo sem s tym?
Co sa tyka testou kupil som si pasiky kde je par testou
NO3 - cca 10
NO2 - 0
Tvrdost sa pohybuje mezdi 7-14 presnejsie to nie je ale cca tych 9 predpokladam
PH- 8 pred pridanim CO po pridani medzi 6,8 az 7,2
Nakonniec pridam nejake fotky plus mam jednu otazku je tych rastil v akvariu dost ci mam nejake pridat este??
Dakujem