Zdravim vsetkych akvaristov. Po dlhsej prestavke by som chcel dat maly update mojho akva po cca 5-tich mesiacoch od zalozenia
Fauna si zije svojim zivotom, trochu sa preriedili Kardinalky (take pluzgiere mali tak som ich separoval ale neprezila ani jedna co to mala dlhsie ako 48 hodin) a vcera odisla jedna Colisa z nicoho nic

Platy koralove si vsak ficia jednaradost a mam tam uz asi cca 15 kusov mladych takze ak by niekto z okolia BB mal zaujem, kludne piste SS
Flora rastie jedna radost po nainstalovani CO2 setu. Hnojim stale TPG Premium (denne 4 streky) ale niekedy nestihnem alebo zabudnem

. Najviac sa dari Ammanii Bonsai, Murdannii Keisak, Cryptocorynam a Rotale Rotundifolii. Eleocharis (mini aj parvula) len tak preziva takze travicku som uz vzdal ale nemam to srdce ich vytrhat z akva pretoze poskytuju este celkom dobry ukryt malym Platam. Ludwigie sa pomaly rozpadavaju listy (najprv su dierkave) a prestalo sa jej celkovo darit co ma trosku mrzi

Asi som su velmi prestrihaval a nove odrezky sa neujali. Pre ilustraciu pripajam aj zopar foto.
Chystam sa cez vikend (6.9.) pozriet do ZV na Tera Akva a som zvedavy ci tam nieco zaujimave do akva objavim. Hlavne nejakych otikov by som rad pretoze tu v BB som nezohnal v predajniach ani kus...