v predošlej téme o tejto rybe som napísal: mám nové 3 (1ks za 35sk), majú menej ako 2 cm, čiperná ryba, stále v pohybe, pekné farby
tu je o nej najviac čo som na nete našiel
http://aquaworld.netfirms.com/Other/Pop ... urcata.htm
aj ja som počul že skáče
milop napísal:Mal som stadečko 9 ks - zostali mi 3 samci, bez problémov sa znášajú, medzi samcami su len drobné neškodné šarvatky
myslim, že celkom nenaročná ryba , v druhovom akvariu ak je tam javský mach, alebo iný chumač rastlin- napr. utricularia, cerathophylum demersum,... sa rozmnožujú a je možne odobrať malé rybky, alebo mach s ikrami.
rybka napísal:Mohli by ste mi prosim ti, ktori mate tuto rybku, napisat, ake su v dospelosti velke? Niekde ich zaraduju medzi minirybky, inde udavaju velkost okolo 5 - 5.5 cm. Dakujem.
rybka napísal:Planovala som ich do mojho 50 l akvaria, kde uz dlhsie zhanam novu osadku, nejaky hufik cca 20 ozaj malych rybiek, no asi mam smolu, alebo som prilis narocnalebo akosi sa mi nedari nic vhodne zohnat.
rybka napísal:Planovala som ich do mojho 50 l akvaria, kde uz dlhsie zhanam novu osadku, nejaky hufik cca 20 ozaj malych rybiek, no asi mam smolu, alebo som prilis narocnalebo akosi sa mi nedari nic vhodne zohnat.
arowana napísal:Do 50-tky, ich kľudne môžeš umiestniť.![]()
Tanichthys micagemmae síce prišli, ale boli v tak žalostnom stave, že mali brucho prilepené na chrbtici a odporúčali sa do rybacieho nebíčka ešte v ten deň.
Zároveň ďakujem fy. Petra Aqua, za nesmiernú kvalitu ich živého sortimentu.Sú hanbou akvaristiky...
arowana napísal:rybka napísal:Mohli by ste mi prosim ti, ktori mate tuto rybku, napisat, ake su v dospelosti velke? Niekde ich zaraduju medzi minirybky, inde udavaju velkost okolo 5 - 5.5 cm. Dakujem.
Veľkosť ktorú si uviedla, je reálna. Menšie / do 4 cm / sú zástupcovia rodu Pseudomugil.
azet napísal:...ja som natrafil na dost zacervavenu varku, na lieciva kapali ako mole...
milop napísal:tak 74,5 cm ,ale myslim, že v dobrých podmienkách aj 5,5 -6 cm
gallery/ryby-a2/popondeta-furcata-p26514.html
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.