Ocakavam ale velky odpor

peter-trnava napísal:Ja ho na revanche ukecam skusit DIY power sand podla mojej receptury![]()
Ocakavam ale velky odpor
peter-trnava napísal:Ja ho tam tiez nemam, planujem tam dat najma mikro
peter-trnava napísal:Kazdy s Osmocote obsahuje N 15-16, P 9 a K 11-12 co nie je idealny pomer.
Ako potom doladit liquid hnojenie?
peter-trnava napísal:Ja ho na revanche ukecam skusit DIY power sand podla mojej receptury![]()
Ocakavam ale velky odpor
chnuro napísal:Pomaly zlyhavaju moznosti v ramci TT, kde by sa mohol dat kupit Substral Osmocote.peter-trnava napísal:Ja ho na revanche ukecam skusit DIY power sand podla mojej receptury![]()
Ocakavam ale velky odpor
Ja nekladiem odpor, ja som iba zvedavý. Nie je to tak davno, co sa rozoberala vyroba DIY Power Sandu v Caimanovej teme. Je jedno, ako to ako to nazveme a co tam dame. Power sand je vyrobok od ADA, tak my si spravime TTsand á'la Trinity. Nazov je fuk. Nieco skusim/e (v zavislosti od Petrovho vpyvu na mňa) a určite to budem dokumentovať tu na akve. Je to ale napad, ktory sa nezrealizuje za 1 den. Treba si to vychutnať a rozobrať pri pivku na stretku, alebo na navsteve
peter-trnava napísal:Injektaz, do kapsli by som radsej dal osmocote.
peter-trnava napísal:Dne sosm si pripravil male 12l akva na nove prirastlky od aquascape. Osmocote pojde do diy powersandu. Vsetko prisady mam pripravede uz to len namiesat![]()
Bude to moj prvy pokus s vyhnojenym dnom tak som zvedavy ako to bude fungovat.
peter-trnava napísal:V ripariu sa po prihnojeni dna objavila zelena vlaknita riasa, zatial iba lokalne na jednom machu. Par dni som bol mimo domu tak som ju nepodchytil hned na pociatku.
Riasu som mechaniucky odstranil a zvysil som davku EC (lokalna akplikacia na zvysok riasy). Som zvedavy ako sa to bude vyvijat pretoze efekt EC na hnede formy bol uzasny.
trinitysk napísal:Peter bacha na ten mach aby si ho prilsi nezasiahol, spacialne mach je na koncentrovane EC dost citlivy som zistil,
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.