Jozef I. napísal:Máš to krásne, mne to pripomína take tie typicke hory v Číne.
nie si prvy a uprimne moc ma to netesi

Zamer bol bytvorit utesi medzi ktorymi je schvalne cierny piesok aby pridaval akva hlbku
Jozef I. napísal:Máš to krásne, mne to pripomína take tie typicke hory v Číne.
vincent van gogh napísal:Jozef I. napísal:Máš to krásne, mne to pripomína take tie typicke hory v Číne.
Ano,ano.......alebo tak trochu filmovú kulisu.![]()
No ako hovorím......to by chcelo vidieť naživo.Aj tie machy........aj,....skratka aj iné.Dúfam,že Chnuro pomôže vybaviť audienciu.Niekedy.![]()
Toto nie je akva niekde v pivnici,alebo garáži.Je to nádrž s istou majestátnosťou - a tú spôsobuje hlavne to pozadie,čiže šikovnosť a trpezlivosť autora.A to si zaslúži aj adekvátne odprezentovanie.To si aspoň myslím.....ak mi je dovolené.To je celé.
Hned to oku lepšie lahodí.![]()
![]()
Kto to nevidí,alebo to nevie vidieť.....eh,škoda rečí.
Jozef I. napísal:Peťo nejak sa ti kopia fanušikovia tvojho akva, ktorí by ho chceli vidieť na živo...
vincent van gogh napísal:No ako hovorím......to by chcelo vidieť naživo.Aj tie machy........aj,....skratka aj iné.Dúfam,že Chnuro pomôže vybaviť audienciu.Niekedy.![]()
...
chnuro napísal:vincent van gogh napísal:No ako hovorím......to by chcelo vidieť naživo.Aj tie machy........aj,....skratka aj iné.Dúfam,že Chnuro pomôže vybaviť audienciu.Niekedy.![]()
...
...tak toto ma pobavilo. Ked si najdes cestu do TT, ja sam sa s tebou rad stretnem a k tomuto akvarku sa skusime spytat opatrne majitela, ci by nespravil vynimku v otvaracich hostinach
.
Jozef I. napísal:môže byť domaca babovečka a nejake fešne krmivo pre ryby nech aj ony s toho niečo maju
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.