radorado napísal:... Budem sa snazit o vytvorenie niecoho co bude aspon vzdialene pripominat iwagumi (radogumi)...
ako dlho ten koren s fissidensom nechat v tom roztoku? A potom ho mam iba oplachnut po vybrati z roztoku? Alebo na chvilu vlozit do cistej odstatej vody?
radorado napísal:....mam pocit ze krajsi layout by moj synovec dokazal urobit z lega)
vyzera to ze fissidens to neprezil. Zacal behom tyzdna zltnut,ci skor hnednut. Sice som ho namocil iba na pol minuty,ale roztok som namiesal asi silny.Giftzahn napísal:ako dlho ten koren s fissidensom nechat v tom roztoku? A potom ho mam iba oplachnut po vybrati z roztoku? Alebo na chvilu vlozit do cistej odstatej vody?
njn, tak maximalne tak 1 min ... a potom pekne vyplachat v cistej vode .... ono, nakolko je fissidens celkom haklivy .... sam uvidis ci si mocil dost dlho aby si paskudy vyzabijal ... a ci dost kratko na to aby si nevyzabijal fissidens ...
kocur_82 napísal:ja proti vodnému kameňu bojujem jednoducho - čistím to každý týždeň v rámci bežnej údržby, vtedy to ide žiletkou ľahko a zaberie mi to cca 1 minútu. Krycie sklá od toho čistím raz za čas octom a ide to celkom pekne.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.