V mojom prvom pokuse som to este zabil 3d pozadim, ktore mi zobralo dost miesta z akva a teraz by som taku chybu neurobil - stacila cierna zvonku nalepena folia za 0,50€

Hora napísal:S krytom je akvárium menej vzhľadné? ale má svoje výhody:
-dlhšie stabilná teplota vody,kde naozaj ohrievač nie je potrebný,neviem ako z led ale trubice dokážu teplo odovzdať do vody,čo je ale nevýhoda v horúcom lete
-špina,prach na vodnej hladine
-výpary z kuchyne,postrekov,dymu
-vyskakovanie určitých rýb pravidelne alebo následkom náhleho stresu,nevhodnej vody
-omedzenie vzdušnej vlhkosti v miestnosti
Stefanm napísal:Vincent čo sa týka tých viničových koreňov, k tým by som sa mozno vedel dostat, aký je tam potom postup,co s tým robiť predtým ako to pôjde do akvarka? tie majú pekný tvar
Stefanm napísal:A keď vravíš ze prisavnika nie, je nejaká náhrada miesto neho? Alebo co sa týka prisavnika, je to len tvoj názor?
Aký máte názor na prisavniky?
Luker13 napísal:korene z vinicu by som moc do akvarka moc nedaval, mozu obsahovat kopec skodlivych latok....
Luker13 napísal:.... alebo behni do lesa ....
Stefanm napísal:Aký máte názor na prisavniky?
igor38 napísal:čo takto prečítať zopár článkov tu na fore alebo inde
Stefanm napísal:Co sa týka tých prisavnikoch som cital, Jirka myslel som tak, že rybky im podobné co nenarobia škodu, ako si to napísal.. Ale možno sa sústredím na slimáky
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.