vysluzil2 napísal:Milo, pri tvojom skromnom zamyslani som ako tvoj kamarat myslel na tvoje zdravie. A samozrejme mas pravdu. a do temy- ja by som nechcel raritu- ale kvalitu. Mat take guppy s ktorymi by som skoncil do prvej patky v Europe.
Ivane... asi hloupá otázka, ale o kterých ploutvích je řečvysluzil2 napísal:Chyba im jedna plutva/predna/, niekedy aj obe. Ja som si daval zalezat na minimalizovani tohto stavu Celkom uspesne sa mi to darilo. Byva ich velmi malicko,par jedincov. Ale doslo to tak daleko, ze som dochoval jedinca so 4 slovom styrmi prednymi plutvami.
Dobrá, a jsou to ty prsní, nebo břišní? Předpokládám tedy, že řitní by se asi 4 neurodily.vysluzil2 napísal:U skalara tie co su pod ziabrami
Ako myslis narokom? Su nejak extra narocne na zlozenie vody?Narocnejsie ako diskusy?Alebo v com konkretne su narocne?arowana napísal:Milop - mali by snáď z Tvojich túžobných nejaké doraziť. Keď povalím za Vladom "Farbičkom" do Prahy, tak Ti niečo dovalím.
Kubo - P.altum / pravé alty nikdy neboli vraj z prírody dovezené - info. Heiko Bleher / sme mali viackrát, ale kôli cene a nárokom asi v bežnej predajni sa neobjavia.
Hmmmm a spominal si nieco s pravymi altami.... Su aj neprave?Napr. Amano ich bezne ma vo svojich nadrziach alebo Oliwer Knott.arowana napísal:Áno najma nárokom. Osobne som mal možnosť mať tú česť niekoľkokrát s nimi prísť do styku a čo sa manierov a nárokov týka, diskus je oproti tomu plevelná ryba.
Má nielen iné nároky na priestor vzhľadom k svojej vaľkosti, ale tým, že valná vačšina jedincov pochádza z prírodných odchytov, tak žiaľ má aj vačšie nároky na aklimatizáciu. Sú veľmi často v biednom stave, podvýživené a hodne napadnuté endo a ekto parazitmi.
Klasický skalár je oproti nim nevyhubitelná pliaga. Myslím to obrazne, nie kôli dehonestácii obyč. skalárov.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.