Rastliny z aquaperuena - negativna recenzia



Ak mate doma výrobok o ktorom chcete napísať recenziu

Rastliny z aquaperuena - negativna recenzia

Odoslaťod stano170 » 21 Nov 2018 16:50 pm

Chcel by som sa podelit o velmi negativnu skusenost z internetovym obchodom rastlin aquaperuena. Tento internetovy obchod alebo nejaky z jeho clenov tiez pravidelne pridava inzerciu na bazos pod nazvom "190 Druhov Akvariove Akvarijne Rastliny" pripadne nazov mierne obmiena. Clovek (Filip Rácz) ktory so mnou komunikoval mejlom pouziva mejlovu adresu ryba.akvarium@gmail.com a pod touto adresou sa da najst aj inzercia na bazosi.

Objednal som si rastlinu Limnobium laevigatum. To co mi prislo a hlavne ako to bolo zabalene ma sokovalo. Dotycny (zrejme tazky profesional) zabalil tuto rastlinu do OBYCAJNEJ LISTOVEJ obalky. Okrem toho to poslal pred vykendom. Asi ma pocit ze rastlinam je dobre na poste v tomto chladnom pocasi. Tym ze to bolo v obalke mi prisiel do ruk pohnity, na poste zlisovany rastlinny pretlak. Posudte sami na foto.

Tiez sa rozculujem na seba ze som obalku vobec prevzal, no bol som tak sokovany ze zvedavost co je v tej obalke vyhrala nad zdravym rozumom.

Osobne som us posielal velmi vela rasltin no stale som to balil do riadne vpolstrovaneho balika (balicka) a ak som nestihal odostalt zasielku najneskor stvrtok prvou triedou vzdy som posielal az po vykende.

Ako sa dalo cakat dotycny (Filip Rácz, Levice) na moju reklamaciu mejlom ani nereagoval.

IMG_0018.jpg
IMG_0021.jpg

IMG_0023.jpg
Obrázok používateľa
stano170
 
Príspevky: 52
Obrázky: 0
Založený: 27 Apr 2010 13:56 pm
Bydlisko: Kosice

Reklama

Re: Rastliny z aquaperuena - negativna recenzia

Odoslaťod stano170 » 21 Nov 2018 16:56 pm

IMG_0015.jpg
IMG_0017.jpg
IMG_0026.jpg
Obrázok používateľa
stano170
 
Príspevky: 52
Obrázky: 0
Založený: 27 Apr 2010 13:56 pm
Bydlisko: Kosice

Re: Rastliny z aquaperuena - negativna recenzia

Odoslaťod Robo1 » 21 Nov 2018 20:21 pm

No to je riadny kompost. Ďakujem za info odkiaľ neobjednavat.
Robo1
 
Príspevky: 148
Založený: 28 Sep 2015 19:44 pm
Bydlisko: Horný Bar

Re: Rastliny z aquaperuena - negativna recenzia

Odoslaťod Seraph » 21 Nov 2018 21:50 pm

dobre vediet, raz som dokonca emailom so spominanym komunikoval, ale zatial nic nekupoval,
zaujimalo by ma ci ma este niekto nejaku skusenost
(ak by clovek aspon odpovedal na emaily a nazil sa nahradit skodu, dalo by sa to pochopit, ale takto....)
Obrázok používateľa
Seraph
 
Príspevky: 641
Založený: 16 Sep 2015 21:48 pm
Bydlisko: Prešov

Re: Rastliny z aquaperuena - negativna recenzia

Odoslaťod Hora » 22 Nov 2018 11:16 am

Sila.
Sa čudujem,lebo som od Filipa objednával už 2015,kde Aponogetony nemali nikde,len on.
Medzitým ešte ďalšie dve objednávky boli v poriadku...ale posledná minulého roku mi prišli iné rastliny,iný človek komunikoval a dosť čudná reklamačná konverzácia.
Filip to potom urovnával po telefóne,poslal mi moju objednávku a po prehovorení som si nechal aj tie nechcené rastlinky,no boli v poriadku.
Zhodou okolností som minulý týždeň pozeral po jeho ponuke a vďaka tomu,čo ti poslal už tam neobjednám.Takýmto prístupom alebo aj jeho zamestnanca sa sám pochová.
Ak neodpisuje,tak zavolaj,číslo má uvedené.
Obrázok používateľa
Hora
 
Príspevky: 2215
Obrázky: 15
Založený: 25 Feb 2013 22:24 pm
Bydlisko: Spišská Nová Ves

Re: Rastliny z aquaperuena - negativna recenzia

Odoslaťod Jirka Scobak » 22 Nov 2018 11:22 am

Byla blbost, že to poslali před víkendem. Kdys to pak převzal?
Obrázok používateľa
Jirka Scobak
 
Príspevky: 1506
Obrázky: 192
Založený: 25 Jan 2007 22:14 pm
Bydlisko: Bratislava

Re: Rastliny z aquaperuena - negativna recenzia

Odoslaťod Michal1987 » 22 Nov 2018 11:39 am

Pekná recenzia Stano :D
Pridám sa teda aj ja, svojou troškou. Ja som si od dotyčného raz dávnejšie tiež objednával ratliny, 3 druhy kryptokorín. Prebiehalo to asi tak, že ešte čaká na jeden druh, nemá teraz na sklade a tak podobne. Čakal som týždeň, dva a potom som sa na to nejako vykašľal, že to asi už nepríde. Po asi troch, štyroch týždňoch /kto si to má pamätať presne/ mi ako z jasného neba prišiel balíček na dobierku a boli to moje objednané rastliny. Balíček bol trocha poškodený, zabalil to ako .... do nejakého kartóniku z korenín z obchodu. To som mu aj vytkol, aj sa ospravedlnil. Rastlinky boli našťastie v poriadku a veľmi pekné, to aby som mu zase len nekrivdil.
S terajším prístupom sa ale chalanisko ďaleko nedostane, alebo predsa ? ... Neviem, či nie je príbuzný jedného priekupníka rýb z BB, alebo spolu isto študovali v jednej triede, resp. videli asi rovnaké video na you-tube ako ´´podnikať´´ v akva-oblasti :D ale to už odbočujem od témy :pivo:
Obrázok používateľa
Michal1987
 
Príspevky: 401
Obrázky: 14
Založený: 06 Feb 2009 14:06 pm
Bydlisko: KE - KVP / BN - Otrhánky

Re: Rastliny z aquaperuena - negativna recenzia

Odoslaťod stano170 » 22 Nov 2018 12:57 pm

AKTUALIZACIA
V rovnakom case ako zom zverejnil recenziu mi chlapik napisal mejl z ospravedlnenim a peniaze mi bez problemu vratil. Rozoberali sme co sa udialo a bola to suhra viacerych nahod. Udajne to balil nejaky novy zamestnanec, ktory zrejme nemal skusenost ako balit taketo rastliny. Poslane to bolo stvrtok prvou triedou no posta to dorucila az v pondelok. Kontroloval som to na stranke posty. Neviem z akeho dovodu bolo to zdrzanie. Bud zdrzanie na strane posty alebo postarka miesto prvou triedou to poslala druhou. Kazdopadne nic natom nemeni to ze keby to bolo zabalene normalne, rastliny mohli prezit. A dalsia vec bola neskora odpoved na mail co len vo mne vzbudilo vecsi pocit ze sa jedna o nezodpovedneho cloveka a tuto recenziu som unahlil.

Teraz sa paradoxne musim predavajuceho zastat a recenziu povazujem za zly krok z mojej strany. Ajked predavajuci urobil zopar chyb (nezaucil noveho zamestnanca, neskora reakcia na mail), aktivne sa to snazi dat do poriadku aby si neznicil meno.

Je potrebne si uvedomit ze najvecsia vizitka takejto firmy je tovar aky dojde koncovemu zakaznikovy. Ak pride rastlina v zlom stave ale riadne a zodpovedne zabalena este sa to mozno da ustat. Ale ak je aj obal uplne odflaknuty, co si o takej firme moze zakaznik pomysliet?

Verim ze moja skusenost je len jediny pripad v pripade tejto firmy a nic podobne sa uz nezopakuje a predavajuci si vezme ponaucenie.
Obrázok používateľa
stano170
 
Príspevky: 52
Obrázky: 0
Založený: 27 Apr 2010 13:56 pm
Bydlisko: Kosice

Re: Rastliny z aquaperuena - negativna recenzia

Odoslaťod matte » 22 Nov 2018 14:31 pm

hej napisal ti, az ked tu nasiel tvoju recenziu a vyhovoriek sa najde vzdy za kybel
Obrázok používateľa
matte
 
Príspevky: 1038
Obrázky: 56
Založený: 05 Feb 2018 21:22 pm

Re: Rastliny z aquaperuena - negativna recenzia

Odoslaťod aquaterra » 22 Nov 2018 15:13 pm

Filip je sopliak, ktorý nemá ani zamestnanca. Prišiel na to, že sa dá kšeftovať s akva rastlinkami a tak sa na to dal. Či má niečo s kšeftárom z BB netuším, ale asi sotva a do školy tam určite nechodil. Upozornil som ho na túto diskusiu a preto sa vydesil zlej, no pravdivej recenzii. Tiež by som potreboval do akva rastlinky, ale doma má táto firma veľmi zlú reputáciu a hoci to mám k nim na skok, určite si od Filipa nič nikdy neobjednám.
aquaterra
 
Príspevky: 1
Založený: 22 Nov 2018 15:08 pm


Naspäť na Recenzie výrobkov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.