icosom napísal:rastlinky na ľavej strane akva rastú pekne a sú v dobrej kondícii
icosom napísal:filter fluval4 umiestnený v ľavom zadnom rohu
icosom napísal:tím na pravej strane sa darí menej
icosom napísal:guličku na CO2 v pravom prednom rohu
icosom napísal:že Co2 sa nedostane v dostatočnom množstve na ľavú stranu
labyryntko15 napísal:tam kde je vytok z filtara to je v mojom pripade prava strana teiez rastu menej skus spomalit vytok
icosom napísal:rastlinky na ľavej strane akva rastú pekne a sú v dobrej kondícii.....
filter fluval4 umiestnený v ľavom zadnom rohu
Sorrymate napísal:.... Vzhladom k jeho dlzke tam moze byt problem s pohybom vody na pravej strane.
Odporucam ti granulovane raseliny od JBL alebo SERA. Seru som este neodskusal ale od JBLka Tormec ano ma vsice ucinnost nejakych 4-6tyzdnov ale vzdy je to lacnejsie ako liat Brutusa.Tebe by stacilo pol balenia (samozrejme radsej skus zozaciatku menej tretinku a pomerat Ph) na tie 4 tyzdne a potom znova vyhodit a zamenit za novu. To sam zistis ked uz raselina nebude mat ucinok zacnu pomalsie rast rastliny. Ten granulat JBL Tormec stoji aspon u nas 195sk ale mozes v pohode vyskusat aj tu SERU pocul som ze je vyborna.icosom napísal:Kubo,to s cabombou si trafil klinec po hlave,a to ma vôbec nenapadlo že vodu mám teplú ako šť....Jednak boli veľké horúčavy,jednak 5 ks 36W-ch trubíc kúri poriadne.Ešte jej dám jednu šancu a potom sa s ňou rozlúčim.A čo spomínaš tú rašelinu čo by som mal pridávať mohol by si mi poradiť konkrétnejšie?A ešte sa opýtam - robím veľkú blbosť ked vodu ochladzujem kryhami ľadu v množstve asi 2,5l?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.