Takze ryby su uz doma

14ks S. Daemon,9 Ks C. regani "Tapajos" a 18Ks G. altifrons "Curua Una", S. daemon su v super kondicii a uz plne filtruju dno takze som ziskal problem navyse a to ako odfiltrovat jemny piesok ktoreho je plny vodny stlpec

. Pri C. regani sa nepotvrdil vyskyt vegetarianskej odrody a endlerky su uz pod neustalym dohladom. Nikdy by som neveril jak sa vedia drzat pokope ked musia a navyse to maju tazke lebo ked sa zhasne k lovu sa pridavaju aj daemoni. Na druhej strane reganky su este mlade a tak samice a aj odrastene samce su zatial v pohode (teda aspon kym sa nepridaju daemoni) drobizk to ma spocitane myslim do par dni lebo reganky lovili asi 5 minut nato ako som ich vypustil. G. altifrons su totalny krpci a tak su zatial v 200 l akvarku na vykrm.
S. daemon su zatial dost plachy tak ale ryby z odchytu si budu asi dlsie zvykat na nove prostredi a hlavne pohyb okolo akvarka. Momenalne pokial sedim na sedacke aj blizko skla tak sa po case osmelia a veselo si bagruju aj pri prednom skle aleked pridem do izby alebo sa pri akvarku postavim tak su hned schovane vzadu v korenoch. To C. regani su vyslovene zvedavci a pridu sa hned pozriet ak nieco robim v akvarku.
Chcel som dat aj foto a bol som prekvapeny ze to vcelku pojde odfotit aj v tmavej vode s minimom osvetlenia ale najprv budem musiet ocistit skla lebo ked uz bola fotka ako tak dobra ("aspon vo fotaku do PC som ich este nedaval") tak tam vznikali rozne smhy a adlesky spinaveho skla.