triscene napísal:nebal by som sa pridat tych ml hnojivka, ak nevidis ze ti to robi riasu atd tak pokojne daj aj 1-1,5ml..ja davam 5ml na cisty objem cca 90-95 litrov, ale este len kratko tak neviem odhadnut ci je to dost alebo malo. ale co sa mi 'podarilo' vytrhnut trs HC pri odkalovani (s nasadkou v pohode sa aj prisajem na HC a viem ho pekne do hlbky vycistit ale tentokrat som ju dal dole a cisto len hadicou nech ma lepsi tah a viem odstranit stetinku tak sa mi prichytil koberec) a vidim ako po tyzdni je uz polovicka asi 5cm kruhu zarastena.
TTjopo napísal:V teme o sinici je spomenute jedno antibiotikum teraz si nespomeniem na nazov a nemam naladu to tu hladat ak ta tvoj problem vsak trapi tak si na to cas najdes.
Toto antibiotikum ktore sa tu spomina vsak uz nevyrabaju tak mi lekar predpisal nahradu ktora uz tiez neviem ako sa vola no este mi niekde 2tablety zostali tak to niekde doma pohladam a napisem ti nazov tohoto lieku.Ucinok je 100% a rybkam,slimakom,krevetkam ani rastlinkam to nijako neublizi.Mam to odtestovane.Skusim to najst a dam vediet.
chnuro napísal:velka chyba - nehnojit.
Ked som mal nejake potycky so sinicou ja, testy na N a P ukazovali sice nieco, ale po pridaní P aj N sa uz neobjavila. Inak pomoze aj liecba zatienenim. Mam odskusane, ze sinice moze sposobit takmer nulové mnozstvo N, ako aj P. Cize HNOJIŤ MAKRO!!!
@jopo, to plati aj pre teba. Pekne N aj P
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.