Vdaka páni, budem rád za každý postreh ktorý povedie k zlepšeniu.
Čím viac sa na to pozerám vidím že to nie je ono a aj keď sa mi iwagumi layouty páčia zatiaľ som nedozrel na vytvorenie niečoho čo naplní moje očakávania.
Flóra ako tak ujde a koberce rastú dobre ale ako píše vincent je to o detailoch a hlavne rozložení kameňov.
@matus.galan, cervene by tomu moc nepomohlo a flóra v inom odtieni ako zelena by tomuto akva skôr uškodila
s farbou pozadia môžem experimentovať kedže je to len podložka ktorá sa dá meniť a zatial mi to takto sedí najlepšie
Skimmer, pri strihaní na dočistenie hladiny ocenujem a čo sa týka funkčnosti zatiaľ spĺňa očakávania ale mám ho len krátko
Inak pred kúpou som sa rozhodoval medzi Eheim a Azoo takmer identická konštrukcia ale + pre Azoo je lepšie riešené nasávanie a v mojom prípade mi z hľadiska dizajnu príde ten Azoo o kúsok lepší
@ vincent van gogh, rybičky skor z núdze kedže u nás je v tomto smere veľmi obmedzený výber a aj napriek tomu že mi predlozili katalóg " čo všetko môžu na objednávku zohnať, dodáva im nejaký pán" tak druhy o ktoré som mal záujem ani nepoznajú, na nejakej burze som nebol už dlho a zrejme sa v dohľadnej dobe ani nedostanem.
Pozadie biela podložka nasvietená všetkým čo bolo po ruke, ale myslím že to stále nie je ono a pracujem na DIY softboxe na rozmer akva z riadnym

reflektorom.
Ako som písal vyššie, cením si každý návrh a tie ktoré som videl v tvojom podaní mali veľmi chrumkavú podobu

....akva má šírku 30 a výšku 36