Trošku túto tému zanedbávam, tak prihodím malý update...

Pred 3 týždňami som ostrihal jungle čo mi tam rástla a od tej doby nezasahujem...

Každopádne už mám objednané nové akvárium, zase to bude optiwhite z Aquascape.cz, v rozmeroch 60x30x30. Pred 2 týždňami dorazil filter, zobral som TetraTec EX600 Plus. Vyzerá super, aj keď ma prekvapilo že plasty pôsobia na omak tak lacno, aj keď verím tomu, že vydržia.
Objednaný je aj programovatelný stmievač na svetlo ako mám u Ázie. Uvidím ako to budem stíhať. Ale rád by som do konca apríla už nakúpil korene. Aby som mohol začať tvoriť hardscape.
Zatiaľ ešte neviem či použijem aj nejaké kamene, alebo iba korene. Čakám až na FB stránke "Blackwater UK" naskladnia nejaké veci od TanninAquatics a hneď s Matúšom objednávame. Takže ano, bude to zase Blackwater, ale Amazonia. Jantárová voda mi strašne učarovala

V novej nádrži určite zostanú Tetry ku ktorým ešte pridám Pancierničkov aby to žilo na dne. Možno pár nejakých drobných Apistogram. Uvidím časom...

Ešte prihodím živé krmivo pre Štvrozubce. Konečne už majú i potomkov...

A jak možete vidieť z fotky, fakt tomu nechávám voľný priebeh. Nech si to rastie kam chce a jak chce...

Dúfam, že to vydrží a stonovky vzadu pekne podrastú. Potrebujem totiž fotky k pripravovanému tutoriálu. Nech tie fotky vyzerajú tak jak majú, kedže vyjde i v e-časopise...

Pekný večer.