kamione napísal:Dnes jsem koupil nový test Azotan od Rataje. Dle něj je NO3 a v akva na nule. Prodejce v akvaristice říkal, že používají (pro sebe) i 4! roky starý test Hagen.
monolop napísal:Mne sa osvedcilo raz za mesiac pohybat s korenmi rastlin , potom sa my rychlost rastu vratila, treba len trochu nie vela aby si nepotrhal korienky, ale dost na to aby sa porusila vrstva ktora sa tam casom vytvory a brani prechodu plyynov hlavne kyslika.
Raviolka napísal:Čím hnojíš je přece jedno, důležité jsou parametry vody. Zkus toho napsat co nejvíc o tvém akváriu a taky o ostatních rostlinách... prostě o všem
laci napísal:...vallisnerie a criptocoriny sa v jednej nádrži neznesú...
Khanh napísal:laci napísal:...vallisnerie a criptocoriny sa v jednej nádrži neznesú...
To snad nemyslis vazne?![]()
Copak oni si navzajem skubou listy nebo co?
redw napísal:... a vätšine sa dari no tie blbe travy nechcu rasť ani za nič...celkom v pohode no tie travy stale nič
redw napísal:laci napísal:Khanh napísal:laci napísal:...vallisnerie a criptocoriny sa v jednej nádrži neznesú...
To snad nemyslis vazne?![]()
Copak oni si navzajem skubou listy nebo co?
Tak takto som to rozhodne nemyslel. Niečo s tou vodou a jej kyslosťou, nepamätám si to.
No niečo sa mi marí že som to už čítal. Uvidíme čo povie Raviolka
Kdes to opsal??droid napísal:mal som problem.......
tu vo foru som dostal radu, ze mam pridat...
nechcelo sa mi verit , ale vyskusal som...
...A bolo tak ako mi dotycny poradil..... !!!
...poradil som to aj dalsim dvom a fungovalo to aj u nich.....
laci napísal:Za týždeň máš džunglu? Hmm, tak to poraď všetkým.
majko napísal:Ako to u Teba vyzera so svetlom a CO2 ?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.