Vlado21 napísal:ASUSKO, ak nemas nadrz niekde v pivnici, ohrievac v lete nepotrebujes (filter uz ano). Naopak, mal by si vzduchovat, pre karantennu nadrz bez rastlin to plati dvojnasobne! Ale inac su to pekne kusky, ak je to skutocne vlastny odchov, gratulujem!
borisko90 napísal:ahojte,neviete mi poradit preco sa mi enchcu rozmnozovat moje gupky?Kamarat to ma a stale sa mu to rozmnozuje,mno mne iba 3X za cca pol roka,stale ich pozorujem cize urcite som neprehliadol zeby boli tehotne a porodili by v akva a ptm by ich zozrali,proste sa nedari,voda,teplota,proste vsetko je v norme,cim by som mohol urychlit rozmnozovanie?
dakujem
borisko90 napísal:no dobre ale musi byt napr,ten skalar,alebo gubka samozrejme ,,tehotna,,nie?Alebo da sa ja tak ze tam dam parrrr? inak mam danio pruhovany,ale nasiel som pre tuto rybu aj ine nazvy v akvaristike mi hovorili ze sa to vola inak,to je zivorodka?lebo niekto spominal ze to kladie ikri.
borisko90 napísal:Hej su to tie iste lebo ich mam v odelenom malom akva,a stravu im davam tax max kazdy druhy den,(Susene vlocky)
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.