lučo napísal:ahojte, mam malé gupky cca 5 dňové, su v akvariu spolu so starímy gupkamy,,mozem aj nadalej pouzivat Co2? dakujem za odpovede
macoo35 napísal:ahojte mam 4 gupky, 2 samcov a 2 samice + jednu zavojnatku... Nebude ta zavojnatka prekazat pri rozmnozovani gupiek?
GuppyGourmet napísal:AhojteNedavno som zacal s chovom gupiek pre rozmozovanie. Po 3 dnoch mam dojem ze samice uz su tehotne (maju väcsie bruska,aj ciernu bodku,...) Len by som potreboval vedet ako dlho trva nez gupka porodi,teda kedy je najlepsie premiestnit gupky do mensieho akva spolu s porodnickou
oklik napísal:a malé gupky keď osamostatním vydržia bez kyslíku a rastlín?
oklik napísal:No myslím či vydržia malé gupky v takom 15l akvarku kde by boli rastliny ale bez filtra??
oklik napísal:Ja toto fórum nechápem. Píšem tu preto aby som vedel čo urobiť a každý tu robí múdreho. Veď aj vy ste vtedy potrebovali pomoc ako to urobiť alebo ste to skúšali a máte skúsenosť.
Zástupci těchto rodů se nekříží.dedojozef napísal:Bolo by možné spáriť gupky dúhové s Gambusia holbrooki (aky-je-to-druh-gupky-t11814-72.html#p235602)?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.