Norman napísal:Sagitaria subulata rastie rychlejsie, ale na kobercek podla mna nie je vhodna. Aby bola nizka, musis na nu poriadne svietit, inak sa bude tahat aj na 30 cm. A ak to prezenies s hnojenim a svietenim u tennelusu, bude mat tiez 15 cm na vysku.
Norman napísal:Ja mam subulatu v akva s 0.3W/l a vacsina ma okolo 15 cm, ale trsy ktore kvitnu maju listy az do vysky 30 cm, samozrejme, ze kvety su az na hladine co je cca 50 cm.
strbino napísal:treba odstrihnut cisto,
KokyBA napísal:a nieco male ako trava (2-3cm) niekto z vlastnej skusenosti odporucit?
nech to rychlo rastie
caloghero napísal:suhlasim s azetom, lilaeopsis je dost narocna na svetlo a ziviny taktiez, co2 len prospieva... najlepsie sa mu dari v detrite po clenky, vtedy ide ako besny
basi napísal:ja sa zaoberám mini akvariami raz som zasadil jeden trs sagittarie a už som sa jej nezbavil, rástla ako divá, za pár týždňov som mal z 1 trsu asi 50ks, mal som osvetlenie 1W/l a aj tak bola vysoká, musel som kvôli nej prerobiť cele mini akva, už nikdy sgittariu do mini akva!!!
Stanley.Rapper napísal:Která rostlina roste rychleji a je mene narocna?Potrebuji nejakou takovou rostlinu na vytvoreni koberecku!Diky moc
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.