Moje ryby v 60l akvariu su pri zasvietenom akvariu schovane medzi rastlinami, prakticky ich vidim len pri krmeni. Pri zhasnutom svetle sa mi zda, ze viac plavu, aj niekedy poslednu hodinu, kedy mam sumrak tak sa trochu rozplavu. Ale 3 roky som takyto problem nemal, ryby krasne plavali popri prednom skle, hlavne tetry ohnive, neskor aj spolu s modrymi neonkami, pygmejovia po celom akvariu, a parik mrenky duhovej sa cely den nahanal. Jedine co vzdy sa schovavali boli razbory skvrnochvostove. A nie je tam moc svetla, lebo uz dost tienia rastliny. Poslednych par mesiacov vsak vyzera moje akvarium ako bez ryb

Fakt ma to totalne stve, rozmyslam, ci nespravit 10cm prednu cast uplne bez rastlin, zeby tam bol priestor a/alebo kupit opat bojovnicu, tentokrat asi samicu, pripadne skusit tyzdnovu dietu, ci sa neosmelia, ked budu hladne, lebo niekde som cital, ze prezrane ryby moc neplavu.
Inak ryby vyzeraju OK, zeru v pohode, maju pekne farby, neregistrujem straty ziadne, akvarko fachci jedna radost, prosim o nazor a pomoc, cital som viacero diskusii, ale nie som z toho mudrejsi, mam v akvariu 25-30 ryb, ale kazda fotka v poslednom case vyzera takto