Neviete ci je toto krmivo vyhovuje rybam po vseobecnej strane?Mam na mysli vitaminy/stopoveprvky...Doteraz som krmil sakom a rybam sa akosi do trenia nechcelo!Teraz krmim tov serov a zda sa, ze sa to lepsi!Susene pouzivam, len ako doplnkove!

Mato000 napísal:Neviete ci je toto krmivo vyhovuje rybam po vseobecnej strane?Mam na mysli vitaminy/stopoveprvky...Doteraz som krmil sakom a rybam sa akosi do trenia nechcelo!Teraz krmim tov serov a zda sa, ze sa to lepsi!Susene pouzivam, len ako doplnkove!
papaja napísal:fiz: som zvedavá kde si to živé krmivo budeš zháňať
Mato000 napísal:to som uz cital!A co konkretne pouzivas ty?
fiz napísal: ...a poviete mi naco si mam kupovat krmivo za 250ml 220sk?myslite ze ryby pozeraju na znacku krmiva?za tolko penazi si kupim 5 krabic obycajneho
![]()
martin_s napísal:fiz napísal: ...a poviete mi naco si mam kupovat krmivo za 250ml 220sk?myslite ze ryby pozeraju na znacku krmiva?za tolko penazi si kupim 5 krabic obycajneho
![]()
No podla toho to vychadza 44,- Sk (1,44 €) za 250ml krmivo. No mozno tak nejake z niektoreho ponukaneho v hypermarkete niektoreho obchodneho retazca... Ja osobne by som tym nekrmil. Radsej si priplatim za kvalitnejsie krmivo (a nemusi to byt ani sera), nez mat zakalenu vodu a ryby to aj tak nechcu zrat...
fiz napísal: napr.: v hypermarketoch maju krmiva od tetrapet a su to dobre krmiva- 100ml asi 25sk ako kde, ja ich osobne nepouzivam
camo napísal:Žeby to bolo tým? Ak kupim dalsie krmivo, tak to neminiem ani za rok.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.