luker..nezhadzuje vobec, praveze sa listy ako keby zmensia a jemne stmavne oproti emerznej forme.
stetinka na kamenoch a nerad by som ju zivil, cez vikend ma asi caka mechanicke odstranovanie. mate dobry recept? kefa ci?
triscene napísal:jj pinzetu som skusal ale obcas sa mi podarilo poskriabat kamen a tomu som sa chcel aj vyhnut aby som mal svalovicu na palci a ukazovaku
mne sa robi len ked tam bachnem nieco co obsahuje zelezo..kedysi florena a teraz tenso...a to som daval denne asi 1-2ml a svina vybehla ale EC nie je spatny napad ked sa nastvem
triscene napísal:neritiny mam asi 4 kusky a len po sebe lezu a riasy nezeru, ani stetku a ani zelenu vlaknitu co som maval na HC
vcera som zistil ze kefka je good napad ale osuruje sa tym zaroven aj ten prirodzeny povlak na kamenoch, tak som skusil orezat spajlu aby bol hrot alebo podobna hrana a pak som kazdy kusok presiel..pekne to islo dole a vymenil som rovno aj 20 litrov vody ked som odsaval stetku. asi polovica padla..este jednu session to bude chciet a budem opat spoko
a mne to hc neche vobec rast....uvidime casom, mozno som netrpezlivy
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.