http://www.akvarium.cz/1899/pages/text/ ... sinice.htm
Loki12 napísal:Ale tema je Sinice
navod na ich nicenie uz absolvovalo kopec ludi. System funguje. Tak preco vymyslat? Je ucelom najst novy system? Vylepsit existujuci? Mat strach z neznameho, mat strach ze tym pridem aj to malo co mam.... je uplne legitimny. Ja ked "liecim" mam vzdy tento strach. A tiez pri velkych operaciach si vzdy najdem niekoho skuseneho a osobne, priamo konzultujem. (minimalne preto, ze ked sa nieco poserie, tak tom mam na koho zvalit, ze ano
)
Stone1991 napísal:mam otazku, vytvorili sa mi po ustupe rias sinice, a množia sa velmi rychlo, čital som že chybou je pomer dusik a fosfor, teda N:P, ma byť 16:1, zatemnenie vraj pomôže ale ak sa toto cvraj nevyšrieši nepomože nič je tak či nie?, ak hej treba mi test na dusičnany a P, na kolko tie testy vydržia? mam len papierikove testy v tej tube, rozmyšlam o objednani ale vydrži to aspon na 50 testov za tu sumu?
Stone1991 napísal:mam otazku, vytvorili sa mi po ustupe rias sinice, a množia sa velmi rychlo, čital som že chybou je pomer dusik a fosfor, teda N:P, ma byť 16:1, zatemnenie vraj pomôže ale ak sa toto cvraj nevyšrieši nepomože nič je tak či nie?, ak hej treba mi test na dusičnany a P, na kolko tie testy vydržia? mam len papierikove testy v tej tube, rozmyšlam o objednani ale vydrži to aspon na 50 testov za tu sumu?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.