sirPavol napísal:candino: zatial na ten substrat zatial nedam dopustit. Aponogeton madagascariensis tlaci po 3 listy naraz
to je super, vyzerá veľmi dobre, prirodzene, a len pestuj, pestuj, lebo od Pala sa madagascariensisa nedočkám...hehehehe
sirPavol napísal:candino: zatial na ten substrat zatial nedam dopustit. Aponogeton madagascariensis tlaci po 3 listy naraz
candino napísal:sirPavol napísal:candino: zatial na ten substrat zatial nedam dopustit. Aponogeton madagascariensis tlaci po 3 listy naraz
to je super, vyzerá veľmi dobre, prirodzene, a len pestuj, pestuj, lebo od Pala sa madagascariensisa nedočkám...hehehehe
astro napísal:palo9167 napísal:Rastliny pestovat neviem
si robíš prdel?
astro napísal:si robíš prdel?
candino napísal:no jo no, palo náš laborant -:)
sirPavol napísal:Chlapci... Dva dni som tu nebol a len cumim kolko ste tu toho navyvadzali
sirPavol napísal:candino: Ale musis uznat ze ty si zasa naj experti na tu malu ciernu krásu
sirPavol napísal:ty si machroval ze mas peknu stetinku
sirPavol napísal:No chvala Bohu. Takze si sa toho zbavil?
sirPavol napísal:Palo9167: Foto snad dnes
Dedo: No vies ja som tu najmladsi akvarista, ale od vas sa toho da dost podučiť.
palo9167 napísal:
Dedo :
Ty najlepsie vies ze neviem pestovat rastliny.Maloktora sa udzi dlhsie.
Napr.
Kupim aponogetac a o 5dni uz je u teba alebo niekoho ineho , lebo neviem co s nimTu sa aj vraciame k tomu pojmu pokusny kralik
Dedo napísal:Musím to upresniť - u Teba tak rýchlo rastú, že za chvíľu rozdávaš, potom ich musím spomaľovať.
sirPavol napísal:Vidim, že nate chut Pala kompletne rozobrat do poslednej suciastky
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.