gallery/image_page.php?&image_id=14825gallery/image_page.php?&image_id=14826Nie celkom sa mi dari, malo ryb tam je. Aponogeton boivinianus rastol tiez v nadrzi, ale predal som ho. Aj viacej lekien tam bolo a boli nadherne. V nadrzi sa mi neudrzali Cabomby, Mayaca fluviatilis, Rotala wallichi. Aponoheton madagaskarensis sa trochu rozpada (myslim ze teplom) a druhy je mimochodom cerveny ... a maly.
Na fotke 9.8 je vidno, ze som opat zasadil dnu popri glose aj Blyxu japonicu - po krajoch. Glosu som trochu nesetrne zasypal strkom. Bol som prekvapeny, ako rychlo sa ujala, pritom tam je cca 30 panciernikov
Zmeny:
Nie je tam:
Myriophyllum matogrossense
M. ussuriense
Bacopa monieri
Limnophila aquatica
Vallisneria nana
Hemiathus micrantemoides
Oproti minulosti je tam:
Alternathera reinecki cv. bronzed (napravo)
Barclaya logifolia (naľavo)
Echinodorus jani (vpredu vlavo a este jeden krpec je inde)
Bacopa caroliniana
Ludwigia peruensis
Nympheae lotus rubra a red
Nessea pedicellata
Eusteralis stellata
Glossostigma elatinoides
Myriophyllum matogrossense red
Aponogeton madagaskarensis
a 6.8 tam este bol Echinodorus cv. rubin red
Dostal som uz zasielku rastlin, kde je opat Rotala wallichi, Rotala rotundifolia red, Echinodorus krapcatnyj, Mayaca fluviatilis, Alternathera splendia, E. cv. red flame a ktovie co este. Rotala macrandra nedorazila

(
V inich nadrziach mi uspesne rastie E. cv. indian red, E. cv. kleine bar, E. horizontalis, E. cv. beauty red, Hygrophila polysperma sunset, Myriophyllum matogrossense, a najdu sa tam este posledne E. aschersonianus a E. bleherae
Mam v umysle si este doobjednat nejakych 5 druhov dostupnych. A ak ma niekto tu macrandru, bol by som mu vdacny.