No ak si nepouzil tu istu vodu v ktorej boli doteraz , tak velku nadej by som im nedaval.Rozplavat by sa mali na 4.-5. den podla teploty , ale vecsinou to u mna bolo 5ty den.-TrO- napísal:Poter som musel prelozit. Dal som vzduchovanie vedene popri radiatore (teplota cca 27/28 ). Je to asi 3 den a rybky sa snazia rozplavat, stale sa vsak priliepaju o rastlinky a pod (hlavou). Ak je to v poriadku ako dlho to moze trvat?
Taketo male ti nic ine nezozeru ako artemie.Mozno su nejake finty , ale ja som uz skusal aj rozdrvene granule a iba na to pozerali.-TrO- napísal:Tak dneska sa rozplavali, takmer vsetky. Hemzia sa pekne pridne, plavaju. Uz som zajednal ziabronozku tak dufam, ze mi ju kamarat donesie. Mozem ich krmit aj granulamiMam 3 druhy a jeden druh kvalitnejsich vlociek. V maziari ich viem rozdrvit na totalny prasok. Mrazeny mam cyklop a daphniu. Mozes mi prosim napisat ci ich mozem krmit aj tymi granulami, vlockami, varenim zltkom... Budu zrat uz teraz? Videl som ze ustami machruju uz dlhsie
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.