skala napísal:my sa mame setci radi. svojim sposobom. aj preto, ze sa pozname osobne. ale teba asi tak celkom nepozname. asi zato, ze si arowana dalej. tak sa niekedy ukaz, ci si tiez taky dobry ako my!!!
vysluzil2 napísal:Nemalo by byt preslachtene - kvalitne, a nedoslachtene - nekvalitne?
vysluzil2 napísal:...su nejake monstroznejsie a zrudnejsie tvary u gupp?
vysluzil2 napísal:SoRex a Barky spravajte sa ako chlapi, nie ako dake trkotajuce babky na trhovisku.
Se svou vlastní terminologií asi neprorazíšvysluzil2 napísal:Ak chcem nieco na urcitu hranicu slachtit, tak by to malo byt slachtene. Ak to spravim lepsie, mohlo by to byt preslachtene, ak horsie - nedoslachtene.
Velmi si Tě vážím jako chovatele a mrzí mne, že to musím napsat, ale předvedl jsi, že toto je parketa, kde laikem jsi Ty. Promiň.vysluzil2 napísal:Si myslim , ze to vymyslel tento termin /přešlechtění/ daky laik.
Nechce se mi věřit, že sis po sobě přečetl, co jsi napsal!vysluzil2 napísal:Rene Luciviansky. Pre mna to bola banalita, a aj je.
Sládek je bezesporu vynikající chovatel, ale u něho mohu být adresný, protože mohu svoje tvrzení dokázat. Tento Tvůj vynikající kamarád už 3 roky tvrdí, že náš spolek jej na soutěžích poškozuje upravováním výsledků, dokonce tvrdí, že má z roku 2005 hodnotící listiny, které to dokazují. Je to samozřejmě lež. Hodnocení zpracovávám výhradně já (to dobře víš), takže jakoukoliv manipulaci s výsledky vylučuji. Žádné listiny nemá - nikdy jsem je nikomu neposkytl (je to proti předpisům, což jistě také víš).vysluzil2 napísal:Co som bol u aktualneho majstra Europy - V Sladka/ mojho vynikajuceho kamarata, a cloveka/, tak tam vidiet co i naznak hornbachu . Jedna sa o absolutneho majstra Europy.. Tam je nadhene vidiet co je to chovatelstvo gupp. Taky chovatel, aby klesol pod uroven.
Nevěřím Ti. Na to jsi příliš dobrý chovatel.vysluzil2 napísal:Som asi jediny na tomto fore, koho nebavi akvaristika. Nebavia ma ryby, nebavia ma rastliny. Ak by som nasiel dakeho trulifaca, co by odo mna odkupil chovnu, zoberm igelitku a utekam odtial prec,Mam toho plne zuby.
Fonzo napísal:Nevim co ty skalari robia, cez den su ako kamosi, hned vedla seba, ale jak je okolo akva klud, jeden zacne zaparat do druheho: zakazdym k nemu len tak dojde, kusneko do boku ( kedze je plosky moc ho nezrani) ten druhy skusa utiect. Potom ho ignoruje. Ako dalsi bod predstavenia sa cely vypne a zaujme obranny postoj. Ale len na chvylku potom vyplave nahladinu, nehybe sa a roby ze je mrtvy. A potom to zacne odzaciatku... Nevim ci je to len neaka hra, alebo sikana.
Kapor napísal:Vedel by mi niekto poradit, kde dostanem kupit obycajne skalare. NR, PN, TT, BA.
V Nitre som asi pochodil vsetko. V Trnave pri nemocnici maju, ale sa mi velmi nepacili, taktiez ma odradilo, ze mali vykurene na 29°C. V Blave som bol Biotope, Zoodome a v Hornbachu. Asi nie su teraz v kurze, ale mne sa pacia. Dakujem
Kapor napísal:Myslim divu formu, vertikalne cierne pruhy....
sami napísal:Kapor napísal:Myslim divu formu, vertikalne cierne pruhy....
Mam aj takych, pozri vo foto albume, je tam samica a mam od nej 11 mesacne mlade veslkost asi 80% z nej, (pomaly zacinaju mlade prejavovat zaujem o trenie).
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.