janko napísal:tieto polské sajrajty moc neodporúčam, 1.) nevieš čo v tom je za bordel, a podľa toho ako to smrdí, nič poriadne
2. tie premixy vlastnej výroby sú cenovo možno rovnaké, ale prsne vieš čo tam dáš a akej kvality3
3. otáZne zaa zostáva, kolkokrát to bolo zmrazované , kým si to kúpil
odporúčam pozri toto:
viewtopic.php?t=5402&highlight=krmenie+ter%E8ovcov
Veemak napísal:Uz to robim, hovadzie srdce, spenat, ladovy salat(prisavnici ho srotovali, tak preto), fishtamin. Cesnak nemam...Z tych srandovnych mrazenych veci som skusal predtym nitenky, ale ohrdali to, tak som to viac nekupoval...Ale ked budem lenivy, kupim asi to mrazene srdce so spenatom..Ked sa mi minie to moje...
U mna je to tak ze samice dohovoraju samiciam a samci samcom.Je to zvlastne , ale u mna je to tak.Ked prejde samec okolo cudzej samici , ktoru nevlastni tak sa len naparuje,predvadza a vydava take zvuky akoby buchal na sklo.Dušan Sivák napísal:pre to som pri vsetkom napisal mal by byt, ale co sa tyka obdobia mimo trenia ,ked je uz vytvoreny par , razantnejsie dohovara ostatnym spolubyvajucim vacsinou samec- to je z mojich skusenosti,netvrdim ,ze u ostatnych je to tak
Dušan Sivák napísal:pre to som pri vsetkom napisal mal by byt, ale co sa tyka obdobia mimo trenia ,ked je uz vytvoreny par , razantnejsie dohovara ostatnym spolubyvajucim vacsinou samec- to je z mojich skusenosti,netvrdim ,ze u ostatnych je to tak
Veemak napísal:Takze dal som im dnes kusok toho mrazeneho cuda, ale akosi najvacsiu radost z toho maju prisavnici...No mozno to nie je calkom stratene, kedze jednen skalar sa z malym kuskom bavil chvilku...
Veemak napísal:Spravaju sa asi tak, ze sa postavia voci sebe, roztiahnu plutvy, podrgaju do seba a potom jeden nahana druheho...(Ale nie su potrhany - kamarat ma dvoch samcov, chovaju sa podobne, len s tym rozdielom, ze ten silnejsie trha slabsieho...)Je z toho mozne vyvodzovat, ze su to dvaja samci, alebo sa takto spravaju aj samec+samica?
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.