Kajo88 napísal:dlho som rozmyslal nad kupou Glomatu a po precitani reakcii idem do toho T5 2x24W, ale zaujmalo by ma ci to niekto nevidel v obchode v BA?? dakujem
bamma_boy napísal:akúrát čítam túto tému a musím upozorniť, že aj ja som bral jeden 2x54W do kolegovho akva, a taktiež odišiel, len smrad a bolo po svetle.. takže neviem, či je to až taká výhodná kúpa.. možno je to len náhoda..
ja osobne mám v akva 1x15W Arcadiu a tá šlape bez problémov.. uvidíme..
astro nestraš!astro napísal:možno sme ti zachránili život alebo prinajmenšom byt
Nemusíš sa báť kupovať cez net, reklamačné podmienky platia aj tam, ak je to seriózny obchod. a o tom sa tu na fóre dozvieš dosť.Kajo88 napísal:len nechcem ho moc kupovat cez net, lebo nemam rad pripadne reklamacie po internete.
Pri tejto príležitosti som mohol zmerať aj dĺžku káblov: viac ako 150 cm.CaneCorso napísal:Nemáte niekto odmerané káble ku trubiciam? Glomat chcem umiestniť do skrinky a nádrž mám 65cm vysokú.Treba počítať s niekoľkými cm v skrinke,aj v kryte osvetlenia.
Zaujímalo by ma (a možno aj iných), čo drahšie, a či aj lepšie sa Ti podarilo zohnať.Kajo88 napísal:no tak to anoradsej to asi nebudem riskovat a vypantam peniaze od mami na nieco dahsie
![]()
adoslik napísal:Bolo mi povedane, ze v mojom akvariu mam vzhladom na moje rastliny slebe svetlo... rastliny mi kapu. Mam tam 1x13W T5 (60l set). Mam v plane tam supnut nieco ako Golmat (Arcadia Ultraseal alebo Exo Terra Light Unit). Akvarko ma 60cm. Ako som sa dozvedel, tak 60cm trubice nemaju viac ako 13W (ta moja ma cca 52,5 cm). Takze max. by som z toho vytazil 3x13W. Rozmyslam, ci sa mi nieco podobne oplati kupovat... V elektrike sa az tak nevyznam, preto som hladal nieco hotove. Plus je tu otazka, ci 13W sa mozu dat do 2x20W (to je asi min. co som nasiel), a ci mi to vobec pomoze.
Podotykam, akvarko ma vyslo cca 65E, na rozbeh cca dalsich 80-90E, rastlinky za cca 20E skapinaju, ryby zatial ziadne. Predstava, ze mam do toho vrazit dalsich 50E za Golmat + 2x18E za ziarovky... kua drahy to spas
adoslik napísal:Bolo mi povedane, ze v mojom akvariu mam vzhladom na moje rastliny slebe svetlo... rastliny mi kapu. Mam tam 1x13W T5 (60l set). Mam v plane tam supnut nieco ako Golmat (Arcadia Ultraseal alebo Exo Terra Light Unit). Akvarko ma 60cm. Ako som sa dozvedel, tak 60cm trubice nemaju viac ako 13W (ta moja ma cca 52,5 cm). Takze max. by som z toho vytazil 3x13W. Rozmyslam, ci sa mi nieco podobne oplati kupovat... V elektrike sa az tak nevyznam, preto som hladal nieco hotove. Plus je tu otazka, ci 13W sa mozu dat do 2x20W (to je asi min. co som nasiel), a ci mi to vobec pomoze.
Podotykam, akvarko ma vyslo cca 65E, na rozbeh cca dalsich 80-90E, rastlinky za cca 20E skapinaju, ryby zatial ziadne. Predstava, ze mam do toho vrazit dalsich 50E za Golmat + 2x18E za ziarovky... kua drahy to spas
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.