sniper.jo napísal:dno akvária:dunajský štrk 7L, floran filtus 7L, a na to je nasypane ADA Power Sand SPECIAL-M 6 liter 1x, Aqua Soil- Amazonia II (3 liters)- Normal Type 2x, Aqua Soil- Malaya (9 liters)- Powder Type 1x
koroner napísal:Akvarko to bude pekne, este by som tam doplnil urcite rotalu green, na lavy bok aj po za koren.sniper.jo napísal:dno akvária:dunajský štrk 7L, floran filtus 7L, a na to je nasypane ADA Power Sand SPECIAL-M 6 liter 1x, Aqua Soil- Amazonia II (3 liters)- Normal Type 2x, Aqua Soil- Malaya (9 liters)- Powder Type 1x
Preco si to takto kombinoval? Naschval? Riasa ustupila ked si prestal hnojit? Dik.
Drzim palce
Ajven napísal:A o akom hnojeni vlastne hovoris ? S tymto zlozenim dna by som na zaciatku vobec nic nelial, skor castejsie vymeny vody.
Ajven napísal:Ak len citujem odporucania vyrobcu tak na zaciatku 2-3 krat do tyzdna vymena vody, potom sa moze polavit na frekvenciu 1 krat do tyzdna. Samozrejme to je spojene s mnoztvom rastlin, cim viac ich mas, tym viac latok extrahovanych zo substratu dokazu spotrebovat. Preto je dobre pri tomto type dna dat na zaciatku co najviac rastlin. S tym PMDD opatrne, ak nebadas problemy s rastlinami tak zatial neries.
sniper.jo napísal: dGH mi beha medzi 7 - 21, teraz mam 21 ,
sniper.jo napísal:Ajven napísal:Ak len citujem odporucania vyrobcu tak na zaciatku 2-3 krat do tyzdna vymena vody, potom sa moze polavit na frekvenciu 1 krat do tyzdna. Samozrejme to je spojene s mnoztvom rastlin, cim viac ich mas, tym viac latok extrahovanych zo substratu dokazu spotrebovat. Preto je dobre pri tomto type dna dat na zaciatku co najviac rastlin. S tym PMDD opatrne, ak nebadas problemy s rastlinami tak zatial neries.
dik za rady... prvy mesiac som vodu menil 2 x za tyzden, no v jeho priebehu sa mi objavil zakal tak som polavil, hodnoty mam myslim si dobre NO3 - 0 , NO2 - 0 , dGH mi beha medzi 7 - 21, teraz mam 21 , dKH je od 3 do 6 a PH , 6,4 - 6,8
asi este dokupim HC nech je ho viacej a dosadim, co povies?
tritrek napísal:Gratulujem, fakt chutné akvárko!
Luker13 napísal:fuhato napravo dole je marsiela? ci jak sa to pise
Giftzahn napísal:Luker13 napísal:fuhato napravo dole je marsiela? ci jak sa to pise
eee, pokial dobre vidim slepym okom je to hydrocotyle
Vladár napísal:Super akva, fakt pekné...a čím svietiš? (koľko trubíc a aká teplota spektra?)
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.