Sent from my SM-G998B using Tapatalk
MartinPotocek napísal:Stando24 čím kŕmiš toho 4pruhoveho skalára?
Ja som davnejsie tiez mal takého malého 4pruhoveho a kazdy den mal mrazenu a zivu stravu.Po roku krmenia som stratil trpezlivost lebo nenarastol ani 1 cm
I.P. Pavlov napísal:MartinPotocek napísal:Stando24 čím kŕmiš toho 4pruhoveho skalára?
Ja som davnejsie tiez mal takého malého 4pruhoveho a kazdy den mal mrazenu a zivu stravu.Po roku krmenia som stratil trpezlivost lebo nenarastol ani 1 cm
Môžeš krmiť suchou potravou akoukoľvek kvalitnou, nič nenahradí živú potravu, toho by si mal uvedomiť každý, kto chce odchovávať. Najlepšie cez sezónu, komarie larvy, dafnie, nezmar, nitenky a najsamprv liahnúť artémiu
Barbara89 napísal:https://www.rostlinna-akvaria.cz/zive-krmeni-pro-akvarijni-ryby
MartinPotocek napísal:Snajprik môže sa stať,že si spolu zo živým krmivom donesem nejakú chorobu do akva?
Ďakujem
MartinPotocek napísal:I.P. Pavlov napísal:MartinPotocek napísal:Stando24 čím kŕmiš toho 4pruhoveho skalára?
Môžeš krmiť suchou potravou akoukoľvek kvalitnou, nič nenahradí živú potravu, toho by si mal uvedomiť každý, kto chce odchovávať. Najlepšie cez sezónu, komarie larvy, dafnie, nezmar, nitenky a najsamprv liahnúť artémiu
Kŕmim mrazenymi patentkami a živou artemiou,chcel som im kúpiť aj živé ale nikde v obchode to neviem nájsť ani v Hornbachu,ani v zoodome,ani v Akvatera
Máme také malé jazierko a v ňom je kopa všeliakej hávede ale nechcem im to dávať aby sa niečím nenakazili
Adzo napísal:Komu šmakuje nezmar? Už mesiac ho mám v akváriu a prežil aj dve kolá liečby krupičky eshou. Na Oidimol som ešte nenabral odvahu.
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.