Najviac sa o to pričiňujeme mi blízko hraníc. Len buďte opatrní Poliaci robia super fotky aj s poradného tovaru. Hovorí sa u nás poľak-čahľar

Len buďte opatrní Poliaci robia super fotky aj s poradného tovaru. Hovorí sa u nás poľak-čahľarosobné skúsenosti
baro666 napísal:Ak uz niekto objednaval cez tento e-shop, napiste ake ste mali s nim skusenosti a ci bol tovar v poriadku a ci kvalita zodpovedala fotkam. Nerad by som vyhodil peniaze len tak.
Este ku kvalite, pipe na fotkach zhruba zodpoveda tomu, co dojde, ale... napr. vyrezy nasavacej trubice su mierne v rezoch opukane, co mam aj na cinskych trubiciach (vid. obrazok tej polskej trubice).
Giftzahn napísal:este jedna otazka: pri tychto no/name cinskych lili-pipes dochadzalo k zmene "farby skla" po istom case pouzivania cize sklo nebolo cire ale islo smerom do mliecnej farby a neslo to ani savom, chlorom atd. vycistit ... nepozoroval si nieco podobne?
Caiman napísal:no pre maly zaujem sa zrejme nic nekona
michal.chvostac napísal:takze ste nakoniec nekupovali nic? mam v plane objednat z tej stranky toto: http://sklep.roslinyakwariowe.pl/lampa- ... -4768.html
len sa bojim ci to vsetko prebehne v pohode. stoji to polovicu z toho co na slovensku..
nikto nema ziadne nove skusenosti okrem toho co som tu uz precital?
resp neplanuje niekto nieco z tej stranky objednavat?
michal.chvostac napísal:ved nad tym som tiez rozmyslal. ma to svoje pre a proti. mozno bude lepsie dosporit. pripadne by mozno bolo mozne uplatnit pripadnu reklamaciu o predajcu aj na slovensku. aj tak to asi vsetci posielaju na kontrolu a opravu na to iste miesto..asi to bude zavisiet od toho ako na tom budem s peniazmi a kolko budem musiet investovat do ostatnych veci..
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.