Ajven napísal:Pozeral som tie lily pipes co tam maju poliaci. Totizto podarilo sa mi zlomit moju cinsku inlow trubku a velmi by sa mi hodilo keby som sa vedel dopracovat ku nahrade. Tak som sa celkom potesil, ked si sa pustil do takejto aktivity Caiman. Ale, zda sa mi to drahe a este k tom vyzeraju horsie ako tie cinske. Napisal som cinancom a vychadza to lacnejsie z ciny a to je uz aj doprava zaratana.
Dusky napísal:pozeral som to a tam sa daju objednat aj rastliny, kolko dni by trvalo kym by to doslo na svk? a neda sa tam aj iny jazyk zvolit? anglina napr?
icex napísal:Ahojte,
tiez sa pridam, a zobral by som toto, ak je to teda fakt za 1 zlote
http://sklep.roslinyakwariowe.pl/produk ... 12162.html
Ten produkt jest dostępny jedynie w promocji "PRODUKT ZA ZŁOTÓWKĘ" i może zostać zakupiomy w promocyjnej cenie 1zł jeśli suma Twojego koszyka przekroczy kwotę 200zł Sprawdź zasady promocji: kliknij tutaj
Caiman napísal:vsetci chcete za 1 zlotyto je len navyse za nakup,podla hodnoty nakupu si moze kupujuci vybrat nieco navyse za 1zl (cim drahsi nakup,tym zaujimavejsie darceky)
ked aj ziskame darcek tak sa za to zoberie nieco co si mozeme vsetci rozdelit ale si kupi nieco ten kto bude mat na starosti objednavku (za robotu,kedze to bude musiet objednat,prebrat a dalej rozposlat)
...asi by nebolo fer aby vsetci platili plnu sumu a niekto zlizne smotanu...
takze napiste kto ma zaujem o nakup v normalnej cene
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.