Kostolnik napísal:.....viem, že takéto akvarká sa predávaju za 3-4 tisíc, tot je dobrá cena - teta si neuvedomuje, čo doma má, ale predsa.....dík za dobré rady !
skala napísal:ano, silikon to nema rad, a ta cena sa mi tiez nezda az tak super.
skala napísal:majko, neviem. zrejme nejake fyzikalne veci ako pises. nejaka strata pruznosti
skala napísal:majko, ja to nemam z vlastnej hlavy. okrem toho sa o tom snad pise aj v knihach. nadrz po case ked je nenaplnena zvykne tiect, slzit. aj preto je zname odporucanie, ze ked sa nadrz odklada, je celkom fajn, ak v nej moze byt aspon voda - aby nevyschla. tak si to aspon ja pamatam.
osobne sa mi nic take nikdy nestalo
majko napísal:skala napísal:ano, silikon to nema rad, a ta cena sa mi tiez nezda az tak super.
Preco to silikon nema rad? Znizuje sa jeho prilnavost? Zvetrava? Skus byt konkretnejsi...
jano_i napísal:Takze vravite, ze ak mam v pivnici tri roky polonapustene 110l akva, mozem ho v klude dat do izby? Tiez som pocul o tom vzvetravani...
Hmm zajtra napustim akva cele.
martin_s napísal:...No neporovnaval by som 150 litrove akva a 350 litrove. Pri 350 litrovom su predsa spoje namahane o dost väcsim tlakom ako pri 150 litrovom.
jozino napísal:Tie spoje ,mozu byt namahane pripadne pri 150litroch viac, ako pri 350tich litrochsa mi zda, ze to vyriesil uz Pascal
zalezi na vyske vodneho stlpca a nie na objeme,
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.