hmm, druhý bude lepší
MX napísal:no este som hladal a nasiel som tento filter aj ked som chcel od Eheimu no nevadi podla mna dost lacny nato aky je vykony a zda sa mi ze je az moc vykony na 600l akvarium ale je lepsie ak prefiltruje viac vody nie ???
3500 l / h...pozrite sa nan a poradte ktori s tych 3 filtrou si mam kupit dakujem
http://www.akvahumble.cz/store/goodsdetail.asp?strGoodsID=101-218
moj názr, neber to ako radu:
mám 600 l akva rovnaké rozmery a rovnako chovám terče a skaláre ale, veľmi sa mi darí aj rastlinám pretože je akva situované tak, že ráno ho osvetlí východ slnka jemne z uhla a v lete sa poobede po 16. hod z druhej strany znova slniečko z opačného uhla oprie o čelné sklo, fotosyntéza ako prasa, a to ešte CO 2 - kujem
Filter mám vstavaný a je to super vec, nič nepretečie , žiadna starosť, raz do týždňa, vyperiem, vložím a je O.K., , ak by som mal iný a pretieklo by , žena ma zabije.Všade máme plávačky , tak to vieš ako by dopadlo.
K tomu filtru ešte toľko, terče majú rady kľudné vody, čo znamená, že filter by nemal agresívne hnať vodu v akva, aby sa ti neprešportovali, a ak aj dáš silnejší tok, treba ho rozumne ponoriť najlepšie niekde nad dno a rozviesť viac vývodov. Nad týmto už aj ja špekulujem, zatiaľ prac. povinnosti nedovoľujú.