njn, tomu sa hovori uz poriadna stena ... jj, presne to co akvarista potrebuje ...

... super HW vybavicka ... akurat ( nakolko ja som hnusny detailista ) uz si rovno mohol aj tu zaruben vybrat .... a pripadne supnut posuvne dvere ... teda ak je priestor ...

... ale spat k Hig Resolution akva stene ....
Osvetlenie SMD led pásiky.Po dva na každé poschodie v kombinácii teplá studená na AL lištách.

pfuj pfuj ... led pasiky isto niekde z Hornbachu, Baumaxu pripadne s nejakej slovenskej internetovej stranky ze ? ... pfuj pfuj .... polsky to vyrobok a jedna SMD na pasiku svieti ledva 16lm ... cize aby si to presvetlil sa napasikujes .... plus navyse hlinik ti je pri tychto pasikoch na dve veci ....

akurat minanie penazi nakolko pasik vobec nehrej cize mozes ho aj na "papier"nalepit ... plus navyse to lepidlo co je tam pouzite vobec nelepi ... cez weekend som presne jeden takyto kryt "na objednavku"pre znameho zbastlil ... hroza a des ... ale nedal si povedat .... nakupil SMD pasy za vyze 50 EUR a vysledok je tragicky ... teda co sa svietenia tyka ... plus som este musel kupit obojstrannu lepkavu montaznu pasku aby pasy drzali na plastovom dekli svietidla ...